Valtakirja (yleinen / yksilöity)

4,90 

Valtakirjapohja, selkeät ohjeet. Valtakirjapohjaa voi käyttää esim. kun valtuuttaa jonkun toisen myymään puolestaan jotain, valtuuttaa jonkun hoitamaan tietyn asian tai edustamaan itseään yms. Valtakirjapohjaa voi käyttää myös, jos haluaa antaa yleisen valtuutuksen.

Kuvaus

Valtakirja voidaan antaa avoimena tai yksilöitynä. Avoin valtakirja tarkoittaa sitä, että henkilö valtuuttaa toisen henkilön toimimaan puolestaan kaikissa asioissa. Yksilöity valtakirja tarkoittaa sitä, että henkilö valtuuttaa toisen henkilön toimimaan puolestaan jossakin tietyssä rajatussa asiassa, esimerkiksi autonsa myynnissä.

Kiinteistön ja asunnon myyntiin on olemassa erilainen juuri niihin tarkoituksiin tehty valtakirja, jonka saat Laki24.fi -verkkokaupasta ”Asunnot ja kiinteistöt” -kategorian alta.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.