Varoitus työsopimuksen päättämisestä

9,90 

Valmis asiakirjapohja varoitukseksi työsopimuksen päättämisestä. Tilanteeseen sopivaksi muokattavissa oleva. Yksityiskohtaiset ohjeet ja selkeä asiakirjan muotoilu.

Kuvaus

Varoitus työsopimuksen päättämisestä. Ennen kuin työntekijä irtisanotaan, eli ennen kuin työntekijälle annetaan potkut, on työnantajan annettava työntekijälle varoitus. Varoituksen saatuaan työntekijällä on mahdollisuus korjata käytöstään ja vielä välttyä irtisanomiselta. Varoitus työsopimuksen päättämisestä sisältää perustiedot osapuolista eli työnantajasta ja työntekijästä. Lisäksi varoitus työsopimuksen päättämisestä sisältää mm. yksilöidyt syyt ja perusteet siitä, miksi varoitus annetaan.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.