Varoitus vuokralaiselle (vuokrasopimuksen purku)

9,90 

Valmis, tilanteeseen sopivaksi muokattavissa oleva, asiakirjapohja vuokralaiselle annettavaksi varoitukseksi vuokrasopimuksen purkamisesta. Yksityiskohtaiset ohjeet ja selkeä asiakirjan muotoilu.

Kuvaus

Jos vuokranantaja haluaa purkaa vuokrasopimuksen, on se joissakin tilanteissa mahdollista tehdä ilman varoitusta, mutta joissakin tilanteissa vuokranantajan on annettava varoitus vuokralaiselle.

Varoitus vuokralaiselle on annettava ennen vuokrasopimuksen purkamista, jos kyse on jostakin seuraavasta huoneenvuokralain 61 §:n mukaisesta tilanteesta:

– jos huoneistoa käytetään muuhun tarkoitukseen tai muulla tavalla kuin vuokrasopimusta tehtäessä on edellytetty;

– jos vuokralainen viettää tai sallii vietettävän huoneistossa häiritsevää elämää;

– jos vuokralainen hoitaa huoneistoa huonosti; tai

– jos vuokralainen huoneistossa rikkoo, mitä terveyden tai järjestyksen säilyttämiseksi on säädetty tai määrätty.

Varoitus vuokralaiselle on annettava kirjallisesti ja todistettavasti. Varoituksessa on muun muassa yksilöitävä syyt, joiden vuoksi varoitus annetaan ja lisäksi varoituksessa on oltava varoituksen antajan ja varoituksen saajan tiedot.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.