Varsinainen yhtiökokous, pöytäkirja (osakeyhtiö)

19,90 

Selkeä ja yksityiskohtaiset ohjeet sisältävä osakeyhtiön varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirjan asiakirjapohja.

Kuvaus

Osakeyhtiön varsinainen yhtiökokous, pöytäkirja.

Varsinainen yhtiökokous on pidettävä kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Yhtiökokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, mihin kirjataan kaikki lain vaatimat sekä muuta

Asiakirjapohja on selkeä ja sisältää yksityiskohtaiset ohjeet osakeyhtiön varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirjan pitämiseksi.

Mallissa on noudatettu osakeyhtiölain (2006/624) 5 luvun 3 §:n vaatimuksia pöytäkirjan sisällöstä.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.