Velan vanhentuminen, vanhentumisen katkaisu

9,90 

Hyvä ja selkeä asiakirjapohja velan vanhentumisen katkaisemiseksi.

Kuvaus

Velan vanhentuminen voidaan estää katkaisemalla vanhentumisaika. Velka vanhenee, ellei velasta muistuteta velalliselle. Velan yleinen vanhentumisaika on kolme (3) vuotta.

Velan vanhentuminen katkeaa ja kolmen vuoden vanhentumisaika alkaa alusta, kun velasta muistutetaan velallista. Tämä asiakirja on pätevä, kun halutaan katkaista velan vanhentuminen.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.