Velkakirja ja takaussitoumus

9,90 

Selkeä ja hyvin ohjeistettu velkakirjapohja takaussitoumuksella.

Kuvaus

Velkakirja ja takaussitoumus samassa asiakirjassa. Velan antaja eli velkoja voi varmistaa velan takaisinmaksua vaatimalla toista henkilöä kuin velallista takaamaan velan. Velan takaaja vastaa velasta, ellei päävelallinen voi maksaa velkaa. Velan antajan on silloin laadittava velkakirja ja takaussitoumus. Nämä voidaan tehdä samassa asiakirjassa.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.