Velkakirja, perusmuotoinen velkasuhde

9,90 

Selkeä ja ohjeistettu velkakirja-asiakirjapohja.

Kuvaus

Velan antajan on tärkeää laatia velkakirja antamastaan velasta. Velkakirjan laatiminen on myös velallisen kannalta hyödyllistä. Velkakirja on asiakirja, johon kirjataan velan antaja ja velallinen. Lisäksi se sisältää velan märään ja takaisinmaksun ehdot sekä muut velan ehdot. Velkakirja allekirjoitetaan ja sitä laaditaan kappaleet sekä velkojalle että velalliselle.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.