Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus

9,90 

Malli vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitukseksi. Tyylikäs muotoilu, mukana selkeät ohjeet!

Kuvaus

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus annetaan vuokrasuhteen toiselle osapuolelle. Tämä vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus sopii sekä vuokranantajalle että vuokralaiselle kätettäväksi. Vuokrasopimuksen irtisanominen on tärkeää tehdä todisteellisesti siten, ettei jää epäselvyyttä vuokrasopimuksen irtisanomisen ajankohdasta, perusteesta eikä ilmoituksen tiedoksisaamisesta.

Vuokranantajan irtisanoessa vuokrasopimuksen, pitää sillä olla hyväksyttävä peruste irtisanomiselle. Hyväksyttävä peruste voi olla esimerkiksi asunnon myyminen tai asunnon tarvitseminen omaan käyttöön.

Vuokralaisen irtisanoessa vuokrasopimuksen, perusteita irtisanomiselle ei tarvita. Vuokralainen voi siis irtisanoa vuokrasopimuksen milloin haluaa, kun kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus. Määräaikaisen vuokrasopimuksen irtisanominen ei lähtökohtaisesti onnistu. Sekin voidaan kuitenkin irtisanoa huoneenvuokralaissa määritellyissä erityisissä tilanteissa. Tällainen on esimerkiksi se, jos vuokralaisen tai hänen huoneistossa asuvan perheenjäsenensä sairaus tai vamma aiheuttaa asunnon tarpeen lakkaamisen tai olennaisen muuttumisen.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.