Vuokrasopimuksen purku (purkuilmoitus)

9,90 

Valmis, tilanteeseen sopivaksi muokattavissa oleva, vuokrasopimuksen purkuilmoitus. Yksityiskohtaiset ohjeet ja selkeä asiakirjan muotoilu.

Kuvaus

Vuokrasopimuksen purku tapahtuu siten, että vuokrasuhteen osapuoli antaa toiselle vuokrasuhteen osapuolelle purkuilmoituksen. Huoneenvuokralain mukaan vuokrasopimuksen purku edellyttää kirjallista purkuilmoitusta. Purkuilmoitukseen on otettava tiedot vuokrasuhteen osapuolista sekä siitä ajankohdasta, milloin vuokrasuhde päättyy. Lisäksi vuokrasopimuksen purku on aina perusteltava. Vuokrasopimuksen purku on toimenpide, joka on annettava vuokrasuhteen toiselle osapuolelle todistettavasti tiedoksi. Laki24.fi -asiakirjassa on huoneenvuokralain mukaiset seikat huomioitu ja lisäksi samaan asiakirjaan on liitetty tiedoksiantoa koskevat klausuulit sekä ohjeet, joilla tiedoksiannon voi hoitaa huoneenvuokralain vaatimalla tavalla todistettavasti.

Laki24.fi –asiakirjaa käyttämällä saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti. Kun olet maksanut tuotteen, saat sen heti käyttöösi tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. Saat asiakirjan muokattavana word –tiedostona heti tilauksen tehtyäsi!

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkokaupasta voit ostaa asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan ostamista, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.