Laki24.fi tarina

Laki24.fi tarina

Keitä me olemme?

Laki24.fi-verkkosivusto on Suomen Juristit Oy:n omistama ja ylläpitämä verkkopalvelu. Suomen Juristit Oy on lakitoimisto, joka palvelee sekä yksityisiä että yrityksiä kaikissa lakiasioissa. Tutustu meihin paremmin tästä linkistä www.suomenjuristit.fi/ihmiset.

 

Miksi teemme kaiken tämän?

Laki24.fi-verkkosivuston keskeinen johtoajatus on tuoda juridiikka helposti ja ymmärrettävästi ihmisten saataville. Lainsäädäntö koskee meitä kaikkia elämän jokaisella osa-alueella. Ihmiset eivät kuitenkaan aina ymmärrä sitä lainsäädäntöä, joka heidän elämäänsä ohjaa, rajoittaa, velvoittaa ja sääntelee. Lakitekstin ymmärtäminen on vaikeaa. Laki24.fi-palvelun avulla Suomen Juristit Oy haluaa tavoittaa ihmiset aidommin, helpommin ja paremmin. Laki24.fi-verkkopalvelusta ihmiset saavat ensi vaiheen tietoa pienellä vaivalla ja pienellä rahalla.

Laki24.fi-verkkopalvelun kautta asiakkaille tarjotaan ilmaiseksi ensikäden tietoa juridiikan eri osa-alueilta. Mikäli tämä ilmainen kaikkien saatavilla oleva tieto – artikkelit ja keskustelut – riittää, eikä asiakas tarvitse enempää tietoa, olemme onnistuneet. Hienoa!

Jos asiakas haluaa kuitenkin enemmän tietoa asiaansa, voi sitä saada soittamalla lakipuhelimeemme, missä ihmisiä palvelee ystävälliset ja osaavat juristimme. Jos asiakas saa kysymyksiinsä vastauksia tällä tavalla, olemme jälleen onnistuneet. Hienoa!

Jos tilanne on kuitenkin niin vaikea, ettei asiakas siitä omin avuin selviä, tarjoamme aina myös pidemmälle menevää apua. Lakipuhelimesta järjestyy aina hyvä juristi jokaiselle soittajalle avuksi kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Laki24.fi-verkkopalvelu on Suomen Juristit Oy:n palvelumuoto, jossa lakipalvelujen saatavuus on tehty kaikille helpoksi ja mahdolliseksi. Palvelumme on vaiheittaista siten, että jokainen voi saada tarpeeseensa sopivaa apua nopeasti, helposti, edullisesti ja avoimesti.

Haluamme olla edelläkävijöitä omalla alallamme. Haluamme madaltaa kynnystä lakipalvelujen käyttämiseen, olla inhimillisiä ja avoimia. Haluamme auttaa ihmisiä ja tehdä lakipalvelujen saatavuuden helpoksi.

Siksi teemme kaiken tämän.

 

Suomen Juristit Oy
Mannerheimintie 5 B, 3. krs.
00100 Helsinki