2.95€ / min + pvm
ma-pe 8-20, la-su 10-18

Lakipuhelin

Lakipuhelin auttaa edullisesti

Lakipuhelin on edullinen asiantuntijapalvelu, joka auttaa sinua lakikysymyksissä. Puheluun vastaa aina lakimies, joka henkilökohtaisesti auttaa sinua ongelmassasi. Soitto meille on tuonut avun jo kymmenientuhansien asiakkaidemme juridisiin kysymyksiin ja ongelmiin.

 

Soittamalla lakipuhelimeen voit saada avun kysymykseesi tai ongelmaasi nopeasti ja säästät aikaa, vaivaa ja rahaa!

 

Soita lakipuhelimeen

Yksityiset 0600 111 33

Yritykset 0600 111 88

Soitto lakipuhelimeen

1.

Valmistaudu lakipuheluun:

Kirjaa ylös kysymykset ja ota mahdollinen taustamateriaali lähellesi.

2.

Soitto lakipuhelimeen:

Yksityiset

0600 111 33

Yritykset

0600 111 88

3.

Puheluun vastaa aina lakimies ja saat avun nopeasti.

4.

Keskustele lakimiehen kanssa asiat selviksi.

Lakipuhelimen hyödyt

Saat luotettavaa apua helposti ja nopeasti.

Soittoosi vastaa aina lakimies.

Halutessasi voit soittaa nimettömänä.

Lakipuhelin on avoinna joka päivä

2.95€ / min + pvm
ma-pe 8-20, la-su 10-18

Yksityiset

0600 111 33

Yritykset

0600 111 88

Lakipuhelin on auttanut jo kymmeniätuhansia

Lakipuhelin on edullinen, luottamuksellinen ja ammattitaitoinen asiantuntijapalvelu, joka auttaa sinua kaikissa juridisissa kysymyksissäsi. Lakipuhelimeen vastaa aina lakimies, jolla on ylempi oikeustieteellinen loppututkinto sekä käytännön kokemusta lakimiehen työstä. Hän auttaa sinua ongelmassasi henkilökohtaisesti ja luottamuksella. Soitto Lakipuhelimeen on tuonut avun jo kymmenien tuhansien asiakkaidemme juridisiin kysymyksiin ja ongelmiin. Päivystävä puhelimemme on tarkoitettu niin yksityisille kuin yrityksillekin.

 

Miksi lakipuhelin?

Soittamalla päivystävään Lakipuhelimeemme saat vastauksen kysymykseesi ja avun ongelmaasi nopeasti ammattilaiselta, joten säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Lakitekstit ja lainsäädäntöön liittyvät asiat ovat usein monimutkaisia. Kun soitat Lakipuhelimeen, sinun ei tarvitse täysin ymmärtää vaikeaselkoisia asioita, jotka elämääsi ohjaavat, rajoittavat, velvoittavat ja sääntelevät. Sinun ei siis tarvitse varata aikaa tai tapaamista saadaksesi kysymykseesi vastausta.

Halutessasi voit soittaa Lakipuhelimeen nimettömänä ja luonnollisesti puhelu on luottamuksellinen.

Soittaminen voi ennaltaehkäistä riitaisuuksien syntymisen tai niiden kärjistymisen. Lakipuhelimeen soitettaessa käytössäsi on aina ajantasainen lainsäädäntö ja kirjallisuus, näin ollen saat parhaan mahdollisen palvelun asiassasi. Jos asia ei kuitenkaan selviä, Lakipuhelimesta järjestyy aina hyvä juristi jokaiselle soittajalle avuksi. Asia voi koskea aihetta kuin aihetta, esim. talousasioita, kiinteistökauppariitoja, perhe- ja perintöasioita tai muita sellaisia.

Lakipuhelimeen vastaa aina lakimies viikonpäivästä riippumatta, joten sinulla on välittömästi asiantuntija käytössäsi. Useimmiten asiakkaan kysymykseen löytyy ratkaisu jo lyhyellä 2 – 3 minuutin puhelulla. Se siis tarkoittaa ainoastaan noin 5 – 10 euron hintaa ammattimaisesta lakipalvelusta, joka saattaa säästää sinulta tuhansia euroja. Maksullinen puhelu alkaa vasta, kun lakimies vastaa puheluun. Mahdollinen jonotusaika maksaa ainoastaan normaalin paikallisverkkomaksun verran soittajan oman puhelinoperaattorin hinnoittelun mukaan. Voit myös itse nopeuttaa puhelua valmistelemalla asiasi mahdollisimman selkeäksi jo ennen soittoa, jolloin asian käsittely helpottuu ja puhelun hinta laskee. Puhelusta ei tule erillistä laskua, vaan se laskutetaan normaalin puhelinlaskun yhteydessä.

 

Kun tarvitset apua lakiaiheisiin tai oikeuskäytäntöjä koskevaan kysymykseen, soita meille rohkeasti. Niin ovat tehneet kymmenet tuhannet muutkin tyytyväiset Lakipuhelimen asiakkaat.

  1. Valitse numero 0600 11133 (Yksityiset) tai 0600 11188 (Yritykset).
  2. Jonotus on maksutonta. Puhelun aluksi kuulet muutaman sekunnin kestävän nauhan, jossa mainitaan puhelun hintatiedot 2,95 € / min. Hintatietojen maininta puhelun alussa on pakollista. Nauha on lyhyt, olethan kärsivällinen.
  3. Puhelusi ohjataan seuraavalle vapaana olevalle juristillemme. Odotusaika on lyhyt, keskimäärin vain noin 30 sekuntia.
  4. Kun puheluusi vastataan:
   – Aluksi esittele asiasi vapaasti omin sanoin.
   – Juristimme auttaa sinua kysymyksillä, jos asia olisikin hieman hankalammin selitettävissä.
  5. Puhelun kesto on keskimäärin noin 8 minuuttia. Monesti asia hoituu jo 2-3 minuutin puhelulla. Puhelun päätteeksi sinulla on parempi käsitys asiastasi sekä vastaus kysymykseesi ja/tai toimintaohjeet, joiden avulla pääset asiasi kanssa eteenpäin.
  6. Kun asiasi on keskusteltu, voit päättää puhelun.