Maksutavat Laki24-verkkokaupassa

Maksutavat Laki24-verkkokaupassa

maksutavat-laki-24

Laki24-verkkokaupassa sinulla on paljon vaihtoehtoja asiakirjamallien ja kirjojen maksamiseen. Voit maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla ja yleisimmillä luottokorteilla. Lisäksi saat mukavasti maksuaikaa ostoksillesi Klarnan laskulla tai erämaksulla / tilillä.

Verkkopankit:
Nordea / OP / Danske Bank / Aktia / Säästöpankki / S-Pankki

Luottokortit:
Visa / MasterCard

Klarna-lasku / erämaksu / tili:
Klarnan maksutavoilla saat maksuaikaa ostoksillesi.

Laskulla ostaessasi voit tehdä ostoksen ilman maksukortteja tai pankkitunnuksia. Tarvitset vain henkilötiedot. Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ja voit vielä laskun saatuasi valita erämaksun jos haluat pidemmän maksuajan. Laskulla ostettaessa tehdään ostotapahtuman yhteydessä reaaliaikainen luottotietojen tarkistus, jonka myönteinen päätös on ostoksen hyväksymisen edellytys.

Klarna Tili on näppärä tapa verkko-ostosten maksamiseen ja se kokoaa verkko-ostokset samalle tilille useista verkkokaupoista. Tilille ostaminen valitaan kassalla maksuvaiheessa. Tilille ostaessa et myöskään tarvitse maksukortteja tai pankkitunnuksia vaan henkilötietosi + myönteinen luottopäätös  riittävät. Luottopäätös tehdään reaaliaikaisesti maksutapahtuman yhteydessä.
Tilin avausmaksu on 0 euroa ja ostoksesi voit maksaa joko yhdellä kertaa tai erissä. Yhden erän summa on 1/24 koko tilin saldosta, kuitenkin vähintään 8,95 €. Tilin laskutuslisä on 3,95 € / kk.

Klarna Erämaksu on yhtä helppo kuin lasku ja tili, omat tiedot + myönteinen luottopäätös riittää, et  tarvitse maksukortteja tai pankkitunnuksia. Erämaksussa on vaihtoehtoina 3 / 6 / 12 / 24 kuukauden maksuajat, joista 12 kuukauteen asti vuosikorottomasti. Laskutuslisä on 3,95 € / kk ka avausmaksu alkaen 9,90 €.

Kaikkiin Klarnan maksutapoihin liittyvät luottopäätökset tekee Klarna.

Klarnan yleiset ehdot:
https://klarna.com/fi/ehdot

Maksaminen on turvallista
Ostaminen on turvallista ja suojattua: maksutapahtumasta ja maksuvälityksestä vastaa verkkomaksuihin erikoistunut operaattori Klarna.

Klarna-yhteystiedot
Kaikkiin Klarna-maksamiseen ja laskutukseen liittyviin asioihin vastaa Klarnan asiakaspalvelu ja tuki:
https://klarna.com/fi/tuki 

Puhelintuki (Klarna):
(09) 425 99 771
Ma – Pe 8-18