Laskurit

Elatusapulaskurin avulla voit tehdä laskelman siitä, paljonko elatusapua pitää maksaa. Elatusavun laskemiseen on olemassa oikeusministeriön antamaohjeistus. Laki24.fi -elatusapulaskuri noudattaa oikeusministeriön antamaa ohjeistusta ja tekee laskelman elatusavun suuruudesta sen mukaisesti. Laskurilla saa selville maksettavan elatusavun suuruuden euromääräisenä. Elatusapulaskelman saa myös kirjallisena .pdf -tiedostona, jonka voi tallentaa / tulostaa itselle myöhempää käyttöä varten.
Elatusavun suuruutta lasketaan ensimmäisen kerran erotilanteessa, missä yhteydessä yleensä sovitaan myös lasten huoltajuudesta, tapaamisoikeuksista ja elatuksesta. Mutta myös jo sovittua elatusavun suuruutta voidaan muuttaa silloin, kun jommankumman vanhemman elämäntilanne muuttuu. Jos vanhemman tulot tai menot muuttuvat, voi tällä olla vaikutusta elatusmaksujen suuruuteen. Laskurilla voi tarkistaa, mitä muutos vaikuttaa elatusavun määrään.
Laskuri on suunnattu sekä yksityishenkilöille että ammattikäyttöön. Elatusapulaskuriin voi ostaa 1 kk käyttöoikeuden (19,90 e) tai 12 kk käyttöoikeuden (199,00 e).

ma-pe 8-20, la-su 10-18
2,95€ / min + pvm

lakipuhelin

Yksityiset:
0600 111 33

Yritykset
0600 111 88

Soittoosi vastaa aina lakimies.

Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa.

Halutessasi voit soittaa nimettömänä.